The forum software has been updated to the latest version with this update brings an issue!

If everything is unreadable and the icons are all tiled across the forum then you will need to hard refresh your browser ( CTRL+F5 on most) or clear your cache

Windows10 recent problems

Advice on using the forum and help with general computer problems. You can also post here as a guest for log in and activation problems.
Message
Author
User avatar
rennie
Moderator
Posts: 29931
Joined: Tue Jan 09, 2007 11:08 pm
Gender: Male
Bike(s): Yamaha Midnight Star 1300
Location: Telford/ Smethwick
Challenge score: 200
Has Liked: 554 times
Been Liked: 246 times

Re: Windows10 recent problems

#16 Post by rennie » Fri Apr 14, 2017 8:40 pm

:lol: you'll have to bear with me, I'm cidered! :lol:
going away for weekend, happy it's working.
I'll look it up eventually and answer.
I think it could be fake too! It wants me to register to uninstall
Ian.

User avatar
MR_W
Posts: 1280
Joined: Tue Apr 08, 2014 8:11 pm
Gender: Male
Bike(s): Suzuki GSX-R750 MotoGP
Location: Bristol
Has Liked: 3 times
Been Liked: 91 times

Re: Windows10 recent problems

#17 Post by MR_W » Fri Apr 14, 2017 10:45 pm

I'd never use AVG. I'll find the AVG removal tool link and a link for Sophos home that isn't a pile of crap.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ImageImage

User avatar
Mawsley
Posts: 2578
Joined: Mon Jul 18, 2011 9:10 am
Gender: Male
Bike(s): XT600E, CBF125, XJ900S
Location: Northants
Challenge score: 310
Has Liked: 618 times
Been Liked: 1040 times

Re: Windows10 recent problems

#18 Post by Mawsley » Sat Apr 15, 2017 9:10 am

Sorry, it has to be done...

Image
Pubs - 10/10 | South West - 10/10 | South Mids - 1/10

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests